Dag van de Duurzaamheid: onderhoud is behoud!

Door periodiek je vloer te onderhouden, blijft de vloer niet alleen langer mooi maar draag je ook een steentje bij aan het milieu. Vandaag, op de Dag van de Duurzaamheid willen we onze klanten in het zonnetje zetten. Zij kiezen ervoor om hun vloer door ons te onderhouden. Onderhoud is behoud!

Vaak krijgen we de vraag of we een vloer kunnen vervangen omdat deze is beschadigd of verkleurd. Met goed onderhoud of een renovatie geven we elke vloer een nieuw leven. De vloer ziet er weer uit als nieuw. Hierdoor wordt niet alleen de levensduur van de vloer verlengd (tot wel 40 jaar!), maar wordt ook bijgedragen aan het behoud van het klimaat.

Omdat geen vloer gelijk is, ontvang je als klant van ons altijd een persoonlijk onderhoudsplan met tips en de beste producten voor jouw vloer. We maken gebruik van duurzame, gecertificeerde onderhoudsproducten die vriendelijk zijn voor mens en milieu.

Wil jij een steentje bijdragen aan een duurzame toekomst? Vergeet ook zeker jouw vloer niet! Onze betrokken professionals beschikken over veel kennis en ervaring om jouw vloer te laten stralen.

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.